lørdag 19. mars 2011

Sjørøverfest!!Casper blir 3 år på Mandag. Så idag Hadde vi sjørøverfest!! 10 barn og 8 voksne. Alle fikk pizza og spise først, også kaker og gele etterpå.

Det jeg oppdaget da jeg skulle handle inn til festen, var at sjørøver-papptallerkener, kopper o.l er klin umulig å få tak i. Fikk tak i ballonger, men kopper, glass og servietter ble svart og rødt! ble egentlig litt stilig.

Meg og min søster Helene, hadde bakt en sjørøverkake. Synes den ble kjempe fin!! og Casper og de andre barna ELSKET den!!
Også bakte jeg en Pavlova kake! Det er min nye favorittkake!! Har fått oppskriften av min venninne Julie.Alle barna måtte kle seg ut som sjørøvere. De var så utrolig fine alle sammen. Og Casper fikk så masse fine gaver:D
Vi hadde også "skattejakt". Jeg hadde gjemt en kiste under trappen, og fortalte barna at Kaptein Sabeltann hadde kommet med en kiste om natten, og at vi måtte lete etter den;) 
Alle ble glad da vi fant kisten, og åpnet den! sjokolademynter og sjokoladesedler, også fikk alle en øyelapp og ørering! (alt kjøpt for en billig penge på Nille)


Oppskift på Pavlovakaken finner du HER

Oppskrift på sjørøverkaken finner du HER.


Det var en kjempe fornøyd gutt som gikk og lå seg i kveld <3 Han kommer nok til å snakke om denne dagen leeenge!!2 kommentarer:

  1. Kjempe koselig dag for både store og små. Og julian sovnet med ansiktmaling i ansiktet =) Og Tomine ville bare sove i sunniva kjolen. Og kakene var fantatisk gode, pavlova kaken er min favoritt en god stund fram =)))

    SvarSlett
  2. ja, den kaken e bare så kjempe god!! e helt klart min favoritt også:D
    godt kidsa koste seg:D det gjorde mine også:D

    SvarSlett