tirsdag 3. januar 2012

Dolce Gusto.

Til jul, fikk vi en del penger. Så da bestemte vi oss for å kjøpe en kaffemaskin.
Etter mye om og men, ble vi enig om Dolce Gusto. Grunnen til det, var at den kunne lage varme og kalde drikker. Også kan man lage kakao, og det passer jo for hele familien.

Jeg må nok si at vanlig svart kaffe på maskinen, ikke var den beste kaffen eg har smakt. Og jeg ELSKER kaffe, så det var litt dumt. Men de andre kaffetypene, var virkelig gode. Og kakaoen er helt nydelig:) Den lager også god iste.

Nå er det av gårde på nattevakt:) Håper dere koser dere i sofakroken, Kanskje med en deilig kopp med kakao;)

4 kommentarer:

 1. Hei! Denne fikk mannen min til jul av meg og ungene, i sort versjon. Vi har moccamaster som vi lager sort kaffe i, så denne brukes bare til chocochiono, cappuchino, macchiato, mocca og nesquick til ungene. Utrolig god maskin! Jeg liker spesielt godt deet å kunne lage kakao til ungene på 11 sek, bare det er verdt hele maskinen! Håper dere koser dere med denne lekre røde saken! Jeg synes forresen aroma ble god på denne maskinen, har dere forsøkt den? Ha en god vakt!

  SvarSlett
 2. Da kan jeg smake av deg =)) Fin var den =)

  SvarSlett
 3. Notre-de-masion: har ikke prøvd aroma ennå, så den må jeg jo prøve:) har kjøpt inn litt forskjellig, men har ikke fått prøvd alle ennå.... Liker at designet er så fint, den gjør seg bra på kjøkkenbenken:):)

  Tu ju mama: du e hjertelig velkommen på en kopp, når som helst;)

  SvarSlett
 4. jeg har også den maskinen ;) og jeg er veldig fornøyd med den ;) den kaffe americano synes jeg er veldig god hvertfall ;)
  men genialt at den kan lage andre ting enn bare kaffe også :D

  SvarSlett